dimecres, 22 de juliol del 2009

MÉS FESTA MAJOR !!

Festa Major de Ca n'Olivella
Dies 24, 25 i 26 de Juliol

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla mentida que als menuts de vegades no parem l’atenció que es mereixen, parlo d’una nena, suposadament de Can Olivella, no ho sé, que ha fet un dibuix per a la Festa Major del seu barri.
El dibuix en sí, és el d’una nena de 8 anys, sense més, un dibuix però que m’ha fet parar la meva atenció, de vegades no parem prou atenció, diem allò de: -Oh!, Que maco t’ha quedat molt be!.
La sorpresa és el què ha dibuixat aquesta nena, la barraca de pedra que hi ha a l’entrada del poble, la barraca que el Grup de Recerca Olesa Rural varem construir en record a aquella gent que ens varen deixar aquest patrimoni fràgil alhora que admirable, se’n recorden?, doncs aquesta nena de vuit anys sí.
El que no sé es si li ha sortit de l’ànima o be li han dit els seus pares que dibuixés la barraca, de totes maneres aquesta nena demostra una sensibilitat, fins hi tot diria que voldria que hi hagués un pou al costat mateix, element característic del nostre poble també.
La meva sincera enhorabona pel dibuix. Agrair-te Judith, i per que vegis que me l’he mirat moooolt detingudament, el petit detall que has fet, això no ho diré, serà un secret i deixarem que sigui la gent que ho descobreixi.

El meu petit reconeixement, Enhorabona.!!!

Santi Estrada
President del Grup de Recerca Olesa Rural.

Rosa Soler ha dit...

Cert, Santi, et dono tota la raó.
Sovint som massa poc sensibles.
A vegades no som conscients del que tenim o del que estimem de debò.
També massa sovint, ens pensem que el poble només l'estimem uns quants.
La Judith ha demostrat la seva sensibilitat i el coneixement que té del seu poble: barraca, pou, pins, "la bola", muntanyes arrodonides...
Voldria recordar que des de l'escola del poble es fa una tasca importantíssima en aquest sentit, un treball intens dins d'un projecte de coneixement de l'entorn proper, moltes vegades amb els suport de persones diverses, entre ells la gent del Grup de Recerca.
GRÀCIES (a tots/es) i SALUT